Ada apa dengan kerusi merah dari Sabah yang seksi ini?

Ada apa dengan kerusi merah ini? Jika dilihat,  ia hanyalah kerusi yang diletakkan didalam Hotel Klagan. Kerusi merah ini sebenarnya adalah salah satu penjenamaan atau branding kepada Hotel Klagan di Kota Kinabalu.

CuteCarry tidur di hotel hampir 20 malam sebulan dan kerusi merah yg sexy dalam bilik hotel ini mengembalikan ingatan yang saya pernah tidur di hotel beberapa tahun lepas. Hotel Klagan, Kota Kinabalu adalah hotel biasa jika di banding kan dgn hotel lain tetapi satu item mudah membezakannya. Setiap bilik hotel mempunyai kerusi ini. Ingat kerusi merah, ingat Klagan. Talk about trying to be different in a norm yet efficient method!

Bukan CuteCarry sahaja yang perasan berkenaan kerusi ini, kawan-kawan CuteCarry yang pernah menginap di Hotel Klagan juga akan teringatkan berkenaan kerusi merah jika disebut berkenaan.

Jika kita berbeza daripada yang lain, tidak mustahil kita akan lebih menonjol dan berjaya!

Oleh itu, cuba cari kelainan diri dan terokainya.

Berminat menganjurkan kursus untuk organisasi anda?

Hubungi  talian 0193290397 atau 0194432763 (Hidayah Pembantu kepada CuteCarry)

Maklumat lanjut  training@cutecarry.com atau  cutecarry@yahoo.com

 Maklumat berkenaan kursus-kursus yang ditawarkan, sila klik disini

Senarai pelanggan sila klik disini.

Maklumat mengenai pemilik dan pelatih/trainer sila klik disini 

 Instagram sila click CuteCarry dan fanpage FB sila click CuteCarry

CuteCarry berada di Kota Kinabalu Sabah bukannya hanya untuk duduk di atas kerusi merah semata-mata tetapi untuk menyampaikan taklimat imej untuk Kursus Pra Persaraan, Lembaga Hasil Dalam Negeri (LHDN).

They are baby boomers, aged late 50’s; content would be quite different but still in my training DNA, FUN & FABULOUS
I am always into exotic so when in Sabah, cari paling exotic… the label tulis Pau tausa, terus beli tetapi sebenarnya ‘pau kacang merah!’. Jalan2 ke pasar philipines ternampak murtabak goreng, deep fried dan I kategorikan sebagai samosa gergasi

 

 

Obsession kah? Kon Lou Mee; semalam ayam, hari ni daging. Sangat sedap!! Daging dan ayam yg sangat lembut dan berharga hanya RM6.90 semangkuk di Nasi ayam CP, Centre Point food Court, Kota Kinabalu. Jangan risau, ia halal sebab ada logo, sijil dan sebagainya ditampal di gerai ini
My morning run view. Sweat, sweat and sweat before conducting my IMAGE class for Inland Revenue. If only I can have this view everyda. If only! Jika ada yang bertanya kenapa CuteCarry kursus walaupun makan banyak, inilah rahsia. Saya bersenam!
The beauty of Kota Kinabalu