Bila Profesor hadir kelas grooming! (Grooming ABC bersama Universiti Kuala Lumpur

Apakah akan berlaku bila sekumpulan profesor, associate profesor/profesor madya, dekan fakulti,  doktor dan pegawai senior dan ada yang berpangkat Dato menghadiri kursus bersama Hafiz Mustapha CuteCarry?

Mereka akan membeli baju baru!

I am a proud trainer.

Hafiz CuteCarry telah diundang untuk mengendalikan kursus Grooming ABC  selama 2 hari bersama pengurusan tertinggi Universiti Kuala Lumpur (UniKL) yang telah diadakan di Hotel Istana. Pada hari pertama CuteCarry telah memberikan panduan dan komen berkenaan pemakaian suit daripada potongan yang sesuai sehinggalah kepada peraturan membutang. Pada hari kedua kebanyakan peserta telah berubah gaya dan ada diantaranya telah membeli pakaian. From head to toe baru… almost, tali leher ialah daripada UniKL.

Tahniah Prof. You are a great participant.  Fast action fast result. I must say semua okay..kalau nak adjust pun mungkin lengan jaket kerana ia sedikit panjang.

I am having so much fun, like seriously. Pagi hari pertama CuteCarry agak gementar bila melihat latar belakang peserta tetapi CuteCarry cuba bertenang dan just be myself. It worked and they enjoyed my presentation. Alhamdulillah. Good, great feedback on evaluation forms.

C for CuteCarry by Hafiz Mustapha!

Terima kasih kepada semua di Unikl, daripada Presiden kepada urusetia dan semua yang menjayakan kursus ini.

Fakta: Tahukah anda UNIKL mempunyai 13 kampus diseluruh Malaysia dengan pelbagai kursus menarik ditawarkan. Jika anda ingin menyambung pelajaran, mungkin boleh pertimbangkan untuk belajar di UNIKL. Klik disini.

Berminat menganjurkan kursus di tempat anda?

Kursus yang ditawarkan ialah daripada imej, protokol, komunikasi, Neuro Linguistic Programming (NLP), pengacaraan majlis, pengendalian majlis rasmi, 5s, pengurusan stress dan pelbagai lagi.

Hubungi  talian 0193290397 atau 0194432763 (Hidayah Pembantu kepada CuteCarry)

Maklumat lanjut  training@cutecarry.com atau  cutecarry@yahoo.com

 Maklumat berkenaan kursus-kursus yang ditawarkan, sila klik disini

Senarai pelanggan sila klik disini.

Maklumat mengenai pemilik dan pelatih/trainer sila klik disini 

 Instagram sila click CuteCarry dan fanpage FB sila click CuteCarry

Tawaran Istimewa bersama CuteCarry untuk kursus 2015

Jika nilai harga perkhidmatan terkumpul organisasi anda bersama Syarikat CuteCarry dalam tempoh bermula 1 Januari 2015 sehingga 30 Disember 2015:-
i. melebihi RM20,000, organisasi anda layak mendapat kursus SETENGAH HARI PERCUMA

ii. melebihi RM30,000 organisasi anda layak mendapat kursus SEHARI PERCUMA