Fesyen Ibu Mengandung di Minggu Setiausaha anjuran Pusat Pendidikan Perumahan, Fakulti Kejuruteraan,UPM

Setiausaha adalah penggerak kepada organisasi. Mereka juga boleh membuatkan seseorang ketua disukai atau tidak. Jika seseorang setiausaha menjalankan kerja dengan cekap, maka ketua juga cekap membuat keputusan. Tetapi jika surat pun “terperam di lama-lama”, itu mungkin petanda tidak elok.

CuteCarry dijemput untuk mengendalikan Kursus sempena Minggu Setiausaha anjuran Pusat Pendidikan Perumahan, Fakulti Kejuruteraan, Universiti Putra Malaysia (UPM). Tetapi yang menarik perhatian CuteCarry ramai yang mengandung, antaranya ialah setiausaha dan urusetia.

Beautiful pregnant ladies.

Apakah fesyen yang sesuai untuk ibu mengandung? Ia bergantung kepada ibu, ada yang memang hendak menonjolkan perut dan ada yang cuba untuk menutup perut. Tetapi pada pandangan CuteCarry cuba elakkan untuk menutup perut dengan pakaian mengandung kerana ia akan tampak pelik. Lagipun, kenapalah cuba untuk menutup kerana ibu mengandung bukannya nampak pelik jika perut buncit,lainlah jika buncit sebab lemak! Waktu mengandung juga adalah alasan terbaik untuk tampak gemuk tetapi fabulous. So ladies, jika pregnant bersiap sedia untuk bergaya!

CuteCarry telah berkongsi macam-macam antaranya ialah Gaya, Etika, Protokol termasuklah etika meja makan.

Strike a pose with CuteCarry!! Kursus turut ada sesi tudung bersama Aida Farrel dan praktikal makeup oleh Joey Makeover.

C for CuteCarry!!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=XhQvndYpoLw&list=UUsU3ocai9MIjFGU6oSckLEA[/youtube]

Watch the video.

Jika berminat menganjurkan Kursus Setiausaha, apa kata hubungi CuteCarry.

Maklumat lanjut berkenaan kursus bersama CuteCarry hubungi 019 329 0397 atau emailtraining@cutecarry.com atau  cutecarry@yahoo.com

 

Maklumat berkenaan kursus-kursus yang ditawarkan, sila klik disini

Senarai pelanggan sila klik disini.

Maklumat mengenai pemilik dan pelatih/trainer sila klik disini 

 Instagram sila click CuteCarry dan fanpage FB sila click CuteCarry