Gado-gado dan satay minang Tanjung Malim? (Kursus bersama warga UPSI)

C for CuteCarry but from Women only! Itulah konsep kursus yang telah dianjurkan oleh Universiti Pendidikan Sultan Idris (UPSI). CuteCarry telah dijemput untuk mengendalikan kursus tersebut dan ia telah dirangka agar bersesuaian dengan keperluan wanita. Ini adalah kali kedua CuteCarry bersama UPSI, sebelum ini untuk Kursus IMEJ ABC peyambut tetamu konvokesyen UPSI

Terima kasih terhadap kepercayaan yang diberikan. Ini bermakna kaedah dan penyampaian CuteCarry diterima. Maklumbalas sangat positif diterima daripada peserta.

Terima kasih!

Berminat menganjurkan kursus  ditempat anda?

Hubungi  talian 0193290397 atau 0194432763 (Hidayah Pembantu kepada CuteCarry)

maklumat lanjut  training@cutecarry.com atau  cutecarry@yahoo.com

Maklumat berkenaan kursus-kursus yang ditawarkan, sila klik disini

Senarai pelanggan sila klik disini.

Maklumat mengenai pemilik dan pelatih/trainer sila klik disini 

 Instagram sila click CuteCarry dan fanpage FB sila click CuteCarry

Jika disebut berkenaan Tanjung Malim, mesti anda teringatkan pau kan? Tetapi tahukah anda, selain pau ada satu lagi yang mungkin menjadi kegemaran anda?

CuteCarry memang suka ‘explore’ sesuatu tempat dan hasil daripada ‘risikan’  melalui peserta kursus,mereka menyatakan CuteCarry patut mencuba gado-gado Tanjung Malim. So, I followed my instinct and headed to the famous gado-gado!

Aman Gado Gado Tanjung Malim. Lokasinya di medan selera sebelah kampus UPSI lama dan berdekatan masjid. Not bad!!! Ia dibukan bermula sekitar jam 10.00 pagi sehingga petang. Jangan terlepas!
Jika Gado-gado hanya pada waktu siang, Satay minang Tanjung Malim hanya pada waktu malam. Forget about proper restaurant, the satay stall only has two table. Think al-fresco and just enjoy the ketupat nasi and sate. It is quite different from Malay satay.