Grooming class untuk wanita-wanita sahaja!

Tengok tajuknya mesti ramai yang dah dapat agak.. grooming class untuk wanita-wanita! Juga bila melihat gambar brooches yang menjadi cenderahati kepada wanita-wanita tersebut. Brooches ini adalah pilihan Cutecarry khas untuk peserta kursus!

Bukanlah wanita calang-calang ye tetapi untuk Pengerusi dan wakil-wakil Majlis Pembangunan Wanita Wilayah Persekutuan.

Program ini adalah anjuran daripada Majlis Pembangunan Wanita Wilayah Persekutuan.  Kursus sehari ini merangkumi semua aspek antaranya ialah kebersihan, gaya berpakaian, protokol sehinggalah kepada make up oleh Joey Makeover.  Semuanya sangat happening dan relax kerana itulah yang Cutecary tekankan didalam setiap kelas anjuran CuteCarr,semua kena happy tetapi mendapat maklumat. Adalah mustahil untuk absorb semua tetapi jika mendapat maklumat dan penyelesaian kepada permasalahan, itu sebenarnya sudah cukup baik! Memang semua okay cuma….

RAMAI PESERTA KATA SEHARI TAK CUKUP. THEY WANT MORE!

Syukur alhamdulillah semua gembira. Takpelah, next time boleh jemput CuteCarry lagi!

Kepada yang berminat mendapatkan perkhidmatan untuk latihan penampilan diri, imej, penganjuran majlis, konsep/persijilan 5s, pengurusan pelanggan, komunikasi dan sebagainya bagi swasta, kerajaan dan individu, bolehlah menghubungi CuteCarry di talian 019-3290397, email cutecarry.com atau click disini