Imej Komunikasi Korporat (Sesi bersama Komunikasi Korporat SUK Selangor)

Apakah yang terbayang jika anda diperkenalkan dengan seorang pegawai daripada Komunikasi Korporat? Pastinya ada yang terbayangkan seseorang yang perwatakan menarik, mudah bergaul dan tidak malu untuk ke depan. Itu adalah imej yang sepatutnya ditonjolkan oleh pegawai dan kakitangan komunikasi korporat. Mereka adalah penghubung antara media dan orang ramai dengan syarikat.

CuteCarry telah berpengalaman  bertahun-tahun lamanya didalam bidang komunikasi korporat dan bolehlah disimpulkan semuan kerja kena mahir melaksanakannya. Pengendalian majlis, buat kertas kajian, laporan media, ucapan VIP, majalah, pengendalian media sosial dan apa yang anda boleh bayangkan, itulah kerja perlu dilaksanakan. Pengalaman yang telah diperolehi ini telah dikongsi bersama SUK Selangor.

C FOR CUTECARRY!

 

Bukan semua orang sesuai berada didalam komunikasi korporat. Jika anda tidak tahan dengan karenah pelanggan, mungkin anda patut mempertimbangkan diri sebelum melangkah ke unit ini. CuteCarry juga berkongsi pengalaman bagaimana menguruskan pelbagai jenis pelanggan samada cara memaklumkan perkara yang kurang baik sehingga kepada etika telefon.

 

Jika anda berminat untuk belajar dan mendengar pengalaman CuteCarry didalam bidang komunikasi Korporat, boleh jemput CuteCarry ditempat anda:-

Maklumat berkenaan kursus-kursus yang ditawarkan, sila klik disini

Senarai pelanggan sila klik disini.

 

Maklumat mengenai pemilik dan pelatih/trainer sila klik disini 

 

 

 Instagram sila click CuteCarry dan fanpage FB sila click CuteCarry