Ingin jadi PERUNDING IMEJ seperti CuteCarry?

Perunding imej ialah mereka yang memberikan KONSULTASI, MOTIVASI dan INSPIRASI kepada pelanggan di dalam 4 aspek utama iaitu ABC iaitu:-

Appearance (Keterampilan)

Behaviour (Kelakuan/Protokol)

Communication (Komunikasi)

Development (Pembangunan)

 

Pelanggan pada hari ini sudah bijak memilih mereka yang mahir dalam sesuatu bidang. Peserta yang menghadiri kursus ini akan dilatih agar dapat meningkatkan kemahiran diri disamping menjadi berbeza dengan yang lain. TTT SUPER IMAGE CONSULTANT juga akan melatih anda membentuk jenama dan pemasaran perniagaan.

Ruang kerjaya erbuka luas jika anda mengikuti kursus TTT SUPER IMAGE CONSULTANT. Antaranya ialah perunding imej individu, penceramah/pengendali latihan untuk sektor swasta dan kerajaan, penata gaya (fashion stylist), personal shopper dan pelbagai bidang berkaitan.

Ilmu yang ditimba oleh anda daripada TTT SUPER IMAGE CONSULTANT ini juga boleh diguna pakai dalam kerjaya anda sekarang. Siapa perlu hadir TTT SUPER IMAGE CONSULTANT?

  • Bercita-cita menjadi seorang perunding imej, personal coach dan stylist
  • Pegawai kerajaan atau swasta yang ingin menambah ilmu didalam bidang latihan
  • Pemilik perniagaan fesyen dan kecantikan
  • Usahawan yang ingin menambahkan ilmu dalam bidang imej dan keusahawanan.

 

Jika anda menjalankan perniagaan, ilmu yang ditimba boleh digunakan untuk menjenamakan perniagaan anda. Pegawai di dalam bidang latihan pula boleh menggunakan ilmu ini untuk tugasan seharian

TTT SUPER IMAGE CONSULTANT dikendalikan oleh penceramah yang amat berpengalaman dan diiktiraf oleh kerajaan Malaysia iaitu Hafiz Mustapha. Beliau ialah pemilik Cutecarry Sdn Bhd dan berpengalaman mengendalikan lebih 300 organisasi kepada sekurang-kurangnya 30,000 orang peserta.

 

TTT SUPER IMAGE CONSULTANT 2019

25, 26 dan 27 JANUARI 2019

RM2999

SUPER EARLY BIRD RM999 (sebelum 30 November 2018)

EARLY BIRD RM1499 (sebelum 31 Disember 2018)

Hubungi 019 329 0397 atau 019 337 6807