Kursus Etika untuk isteri-isteri VIP

Isteri memainkan peranan yang penting didalam menjadi imej suami. Jika isteri menunjukkan perangai buruk, secara automatik imej suami akan tercalar.
Ini bukan hanya melibatkan mereka daripada golongan VIP tetapi juga bukan VIP. Tetapi jika isteri VIP buat perangai, lagi senang orang melihat.
Impaknya mungkin agak besar. Oleh itu berhati-hatilah wahai si isteri. Anda menjadi perhatian dimana-mana sahaja.

Saya selalu dijemput untuk mengendalikan kursus untuk isteri-isteri VIP. Banyak perkara yang saya share bersama mereka dan kebanyakkan adalah berdasarkan pengalaman saya.
Saya memang selalu bersama VIP (malah VVVIP) kerana sebelum menceburkan diri didalam perundingan imej, saya menjadi pegawai khas seorang VIP. Majlis-majlis rasmi dan tidak rasmi melibatkan VIP telah banyak saya anjurkan dan hadiri.

Ia melibatkan pelbagai kisah. Apa yang saya tahu ialah kebanyakan orang memang “amat minat” mengambil tahu berkenaan isteri VIP. Banyak cerita-cerita yang menarik dan kurang menarik diceritakan di belakang. Malah, ada juga mula melabel. Ada yang dikatakan baik, stylo, ramah, pemurah dan tidak kurang juga yang kurang menyenangkan.

Terbaharu, saya telah dijemput untuk mengendalikan talk IMAGE ABC anjuran PUSPANITA Kementerian Dalam Negeri. Ia bukan hanya dihadiri oleh isteri-isteri pegawai kanan KDN tetapi juga pegawai dan kakitangan.

Banyak yang saya share untuk kursus selama sehari ini.  Best sangat bila bersama mereka. Happening!!

 

CuteCarry with peserta & Pn. Anita, Pn. Hashimah, YBhg. Dato’ Norashikin, YBhg. Datin Sri Roslina, YBhg. Datin Shakirah dan Puan Anita juga semua peserta yang hadir.

 

Terima kasih…

Ingin menganjurkan kursus ditempat anda? Kepakaran kami adalah didalam bidang IMEJ, Ketrampilan, komunikasi, protokol, perhubungan awam, etiket, penganjuran majlis, motivasi, EKSA dan bidang-bidang yang berkaitan. Modul kursus boleh diubah mengikut keperluan urusetia.

Hubungi  talian 0193290397 atau 0194432763 (Hidayah Pembantu kepada CuteCarry)

Maklumat lanjut  training@cutecarry.com atau  cutecarry@yahoo.com

 Maklumat berkenaan kursus-kursus yang ditawarkan, sila klik disini

Senarai pelanggan sila klik disini.

Maklumat mengenai pemilik dan pelatih/trainer sila klik disini 

 Instagram sila click CuteCarry dan fanpage FB sila click CuteCarry

Tawaran Istimewa bersama CuteCarry untuk kursus 2015

Jika nilai harga perkhidmatan terkumpul organisasi anda bersama Syarikat CuteCarry dalam tempoh bermula 1 Januari 2015 sehingga 30 Disember 2015:-
i. melebihi RM20,000, organisasi anda layak mendapat kursus SETENGAH HARI PERCUMA

ii. melebihi RM30,000 organisasi anda layak mendapat kursus SEHARI PERCUMA.