Kursus Imej untuk Pemandu dalam hutan!

Kursus anjuran Jabatan Kehakiman Syariah Negeri Selangor ( JAKESS)  adalah antara lokasi yang istimewa untuk kursus imej. Ia bukan seperti hotel biasa tetapi  dikelilingi oleh hutan dan kebun. Itulah keistimewaan Agrotek Garden Resort, Hulu Langat. Lokasi hanya sekitar sejam (laluan trafik biasa) daripada Putrajaya dan sangat sesuai  untuk mereka yang ingin berehat.

Pemandangan sebenar hutan boleh dilihat daripada bilik dibahagian atas, tetapi bersedia untuk menaiki tangga yang agak tinggi untuk ke bilik.

The perk of being me. Alhamdulillah, it is a great career. I get paid by talking about my favourite subject, staying in one hotel to another, travelling from busy cities to calm nature, meeting people and making new friends and most importantly I will make you look fabulous. I know this is what I’m going to do since forever.

CuteCarry in green. Sesuai tak konsep? LOL

C for CuteCarry. Kursus IMEJ ini diadakan untuk pemandu. Jika sebelum ini pemandu hanya didedahkan dengan aspek teknikal, kali ini ia merangkumi bidang yang lebih besar. Segala aspek imej diterangkan daripada ketrampilan, protokol dan komunikasi. Pemandu adalah antara individu yang terlibat secara langsung dengan VIP ataupun penumpang yang terdiri daripada pelbagai lapisan.

Terima kasih kepada JAKESS kerana memberi kesempatan kepada CuteCarry.  Jika ada rezeki, kita kursus atas gunung pula ye!

 

Maklumat lanjut berkenaan kursus bersama CuteCarry hubungi 019 329 0397 atau email  training@cutecarry.com atau  cutecarry@yahoo.com

 

Maklumat berkenaan kursus-kursus yang ditawarkan, sila klik disini

Senarai pelanggan sila klik disini.

Maklumat mengenai pemilik dan pelatih/trainer sila klik disini 

 Instagram sila click CuteCarry dan fanpage FB sila click CuteCarry