Makan ke atau kendali kursus? (Kursus Bersama Puspanita Perbadanan Putrajaya)

 

Sarapan pagi. Ini adalah makanan yang dihidangkan kepada CuteCarry sebelum mengendalikan kursus bersama Puspanita Putrajaya. Sejurus selepas habis kursus, dihidangkan lagi dengan makanan tengah hari!

Ini adalah kelebihan bila menjadi penceramah seperti saya. Pelanggan menyediakan pelbagai perkara, daripada tempat tinggal sehinggalah kadang kala kenderaan. I am the luckiest trainer on earth!

Terima kasih kepada Puan Sri Khadijah, Pengerusi Puspanita Perbadanan Putrajaya dan urusetia diatas jemputan. Saya telah mengenali Puan Sri berbelas tahun, dia memang sangat baik. I am wearing Comodity Top, Uniqlo stretchable jeans and Prada. Suka sangat baju tu dan sudah memakainya tiga kali, rasanya ia terpaksa ‘direhatkan’.

Berminat menganjurkan kursus di tempat anda?

Kepakaran CuteCarry ialah didalam kursus-kursus untuk korporat dan kerajaan seperti 5s, penjenamaan, perunding imej, keterampilan diri, protokol, etiket, motivasi, komunikasi, neuro linguistic programming (NLP), bahasa badan, pengendalian majlis rasmi dan sebagainya.

Hubungi  talian 0193290397 atau 0194432763 (Hidayah Pembantu kepada CuteCarry)

Maklumat lanjut  training@cutecarry.com atau  cutecarry@yahoo.com

 Maklumat berkenaan kursus-kursus yang ditawarkan, sila klik disini

Senarai pelanggan sila klik disini.

Maklumat mengenai pemilik dan pelatih/trainer sila klik disini 

 Instagram sila click CuteCarry dan fanpage FB sila click CuteCarry

Tawaran Istimewa bersama CuteCarry untuk kursus 2015

Jika nilai harga perkhidmatan terkumpul organisasi anda bersama Syarikat CuteCarry dalam tempoh bermula 1 Januari 2015 sehingga 30 Disember 2015:-
i. melebihi RM20,000, organisasi anda layak mendapat kursus SETENGAH HARI PERCUMA

ii. melebihi RM30,000 organisasi anda layak mendapat kursus SEHARI PERCUMA