Pelakon drama sertai kursus CuteCarry

Orang seni adalah anda antara orang yang paling menarik yang anda perlu dampingi. Mereka penuh dengan keunikan yang tersendiri dan sangat seronok untuk didampingi.

Saya telah dijemput untuk mengendalikan kursus untuk Akademi Seni Warisan Kebangsaan (ASWARA) yang telah diadakan di Port Dickson. Kursus ini adalah berkenaan IMEJ, Protokol, Etiket dan Komunikasi di tempat kerja. Peserta terdiri daripada kakitangan AWARA seperti pensyarah sehinggalah kepada pentadbiran. Menarik bila ternampak muka yang amat familiar… setelah diamati barulah perasan yang mereka adalah muka yang biasa saya lihat di kaca TV. Wajah-wajah tersebut ialah pelakon-pelakon yang sekarang menjadi tenaga pengajar di ASWARA.

Terima kasih En Suriadi  dan Puan Shikin (not in this image) daripada Sumber Manusia ASWARA yg memberi kepercayaan pada saya mengendalikan program. Setiap tahun beberapa kali jemput saya.

Maklumbalas yang amat positif. Sesi terasa amat sekejap. They want more session!

 

 

 

Hello Port Dickson. Tiada yang lagi yang menyamankan bila bilik tepi laut. Rasa nak terjun laut je. Terima kasih urusetia. Memamg terbaik. Hotel Avillion Admiral Cove, Port Dickson.

 

Ingin menganjurkan kursus ditempat anda? Kepakaran kami adalah didalam bidang IMEJ, Ketrampilan, komunikasi, protokol, etiket, penganjuran majlis, motivasi, 5s dan bidang-bidang yang berkaitan. Modul kursus boleh diubah mengikut keperluan urusetia.

Hubungi  talian 0193290397 atau 0194432763 (Hidayah Pembantu kepada CuteCarry)

Maklumat lanjut  training@cutecarry.com atau  cutecarry@yahoo.com

 Maklumat berkenaan kursus-kursus yang ditawarkan, sila klik disini

Senarai pelanggan sila klik disini.

Maklumat mengenai pemilik dan pelatih/trainer sila klik disini 

 Instagram sila click CuteCarry dan fanpage FB sila click CuteCarry

Tawaran Istimewa bersama CuteCarry untuk kursus 2015

Jika nilai harga perkhidmatan terkumpul organisasi anda bersama Syarikat CuteCarry dalam tempoh bermula 1 Januari 2015 sehingga 30 Disember 2015:-
i. melebihi RM20,000, organisasi anda layak mendapat kursus SETENGAH HARI PERCUMA

ii. melebihi RM30,000 organisasi anda layak mendapat kursus SEHARI PERCUMA