PERFUME PERCUMA DARIPADA CUTECARRY

Excited tak?   CuteCarry akan memberi perfume percuma kepada PESERTA BERTUAH. Pemilihan dibuat berdasarkan kepada kriteria seperti peserta yang interaktif, bekerjasama dan lain-lain kriteria istimewa. Ini akan memberi lebih keseronokan kepada peserta-peserta yang hadir dikursus anjuran jabatan kerajaan dan swasta.

So tunggu apa lagi, jemput CuteCarry di tempat anda.

 

Perfume SUAVE & ELYSIAN XO ini memang best seller, beribu-ribu botol telah terjual. Bau wangi yang melambangkan kemewahan dengan sentuhan flora, sweet untuk Elysian XO dan bau musky untuk SUAVE. Kedua-dua perfume ini tahan lama dan halal; boleh dibawa sembahyang. Harga pun murah, hanya RM50. Call atau whatapps 019 443 2763.

CuteCarry amat sibuk di awal Januari 2018 selepas pulang daripada mengerjakan umrah. Tugasan pertama ialah mengendalikan  seminar untuk pelajar universiti. Tahun keempat dipertanggungjawabkan untuk mengendalikan seminar untuk MAJLIS PERWAKILAN PELAJAR (MPP). Program 3 hari Membina Jenama Kendiri CuteCarry untuk Pelajar Universiti Malaysia Pahang (UMP). I guess the organiser loves me so much!

Maklumbalas yang diterima pun amat positif.

 

Sejurus selepas itu, CuteCarry bergegas ke Bentong untuk mengendalikan seminar untuk PUSPANITA BENTONG.

 

Ramai kan?

 

 

 

 

Maklumbalas positif daripada peserta.

 

Terima kasih semua!!

Peserta gembira, Urusetia lega.

Tahun 2018 ini, kami berazam akan menawarkan pelbagai lagi program-program latihan/kursus/seminar yang menarik dan berimpak tinggi demi falsafah ‘LATIHAN YANG MENGUBAH HIDUP ANDA’.

Sehingga kini, kami telah membantu lebih 20,000 peserta melalui lebih daripada 250 sesi latihan di lebih 300 institusi/organisasi di seluruh Malaysia. Nantikan kehadiran kami di organisasi tuan/puan. Kami juga telah membuat penjenamaan semula daripada segi modul dan kandungan kursus agar bersesuaian dengan keadaan semasa.

Jika terdapat sebarang pertanyaan lanjut, boleh hubungi Hidayah di talian 019-4432763