RATU NRE di Kursus Setiausaha Kementerian Sumber Asli dan Alam Sekitar

Siapa pernah pergi kursus bosan sila angkat tangan? Siapa tidak pernah menghadiri kursus yang membosankan. Kita sering menyalahkan trainer/penceramah tetapi berkemungkinan juga kursus yang dihadiri tidak menepati citarasa dan minat kita.
Jika kursus yang dianjurkan oleh CuteCarry, salah satu elemen yang akan dimasukkan ialah HAPPENING!

Kursus Setiausaha dan Pembantu Setiausaha Kementerian Sumber Asli dan Alam Sekitar telah diadakan selama 3 hari 2 malam di Hotel Grand Blue Wave,Shah Alam. CuteCarry diberikan amanah untuk mengendalikan kursus tersebut dan ia dilaksanakan didalam suasana penuh santai!

SANTAI dan Happening. The first EVER MISS NRE!


MISS NRE (Ministry of National Resource and Environment) telah dimahkotakan pada malam terakhir. Jangan salah anggap, peserta bukanlah diwajibkan memakai bikini (nanti tak pasal-pasal CuteCarry dengan peserta-peserta kena angkut naik trak dengan JAIS!). Salah satu elemen utama didalam pertandingan ini ialah tahap keyakinan,cara berjalan dan juga cara mereka menjawab soalan secara spontan yang diajukan. Pemenang menerima hadiah handbag dan lain-lain daripada CuteCarry.

Event pada malam tersebut juga dianjurkan oleh peserta-pesera.Bayangkan mereka hanya ada beberapa jam untuk mengendalikan majlis dan dengan penuh GAYA berjaya mengendalikan majlis tersebut.

Kursus bukanlah hanya dengar CuteCarry bercakap tetapi juga praktikal make up daripada Joey Makeover.

HAPPENING!!!

TERIMA KASIH SEMUA PESERTA juga tidak lupa kepada URUSETIA daripada Bahagian Pengurusan Sumber Manusia NRE yang benar-benar memberi komitmen pada kursus ini. Moga kita berjumpa lagi!!

Jika berminat mendapatkan perkhidmatan CuteCarry daripada Imej, protokol, etiket, komunikasi, pengendalian majlis dan sebagainya boleh call 0193290397 atau email cutecarry@yahoo.com atau click disini