Tips kejayaan syarikat Andalusia Travel

ANDALUSIA TRAVEL & CuteCarry
CuteCarry bersama bos Andalusia Puan Pn Ida riswana (dia dan suaminya adalah pemilik Andalusia Travel) dan sebelah kanan kiri ialah GM Faizin Travel, En Redzuwan iaitu salah satu syarikat dibawah Andalusia.

Sempat chit chat over tea dan dapat tips business. Andalusia ada beratus-ratus kakitangan di seluruh negara. Hebat! Antara tip untuk berjaya dalam perniagaan yang telah dijalankan oleh Andalusia ialah perancangan (planning). Ia dilakukan dari awal dan bukan dalam keadaan last minute. Kelemahan perancangan disaat akhir ialah kenaikan kos dan ia tidak dapat dijalankan dengan apa yang kita hendak.

Promosi juga memainkan peranan penting. Andalusia telah melakukan banyak promosi dan ia telah berjaya menarik ramai pelanggan yang terdiri daripada pelbagai peringkat. Jika kita lihat dalam akhbar memang akan terlihat iklan Andalusia.

 


Saya pernah menunaikan umrah + ziarah bersama ANDALUSIA dan saya kena puji sykt ini memang servis terbaik!
Tiada masalah from beginning till the end. Smooth without hassle.

Jika hendak umrah yang lancar, pilihlah Andalusia Travel!


Saya telah dijemput oleh Andalusia Travel utk mengendalikan kursus IMAGE+ CUSTOMER SERVICE utk kakitanganya.Memang semuanya happening. 

Kursus  ini telah diadakan di Lembah Azwen Resort, Hulu Langat.
Kawasan ni memamg banyak pokok.. kalau pagi atau malam mesti sejuk… dibandingkan dgn KL dan sewaktu dengannya, nak tengok pokok pun susah!

Thank you Andalusia.
Cantik sangat hadiah drpd Andalusia. Juga komen-komen positif yg diterima drpd kursus kendalian CuteCarry bersama kakitangan Andalusia.

Ingin menganjurkan kursus ditempat anda? Kepakaran kami adalah didalam bidang IMEJ, Ketrampilan, komunikasi, protokol, perhubungan awam, etiket, penganjuran majlis, motivasi, EKSA dan bidang-bidang yang berkaitan. Modul kursus boleh diubah mengikut keperluan urusetia.

Hubungi  talian 0193290397 atau 0194432763 (Hidayah Pembantu kepada CuteCarry)

Maklumat lanjut  training@cutecarry.com atau  cutecarry@yahoo.com

 Maklumat berkenaan kursus-kursus yang ditawarkan, sila klik disini

Senarai pelanggan sila klik disini.

Maklumat mengenai pemilik dan pelatih/trainer sila klik disini 

 Instagram sila click CuteCarry dan fanpage FB sila click CuteCarry

Tawaran Istimewa bersama CuteCarry untuk kursus 2015

Jika nilai harga perkhidmatan terkumpul organisasi anda bersama Syarikat CuteCarry dalam tempoh bermula 1 Januari 2015 sehingga 30 Disember 2015:-
i. melebihi RM20,000, organisasi anda layak mendapat kursus SETENGAH HARI PERCUMA

ii. melebihi RM30,000 organisasi anda layak mendapat kursus SEHARI PERCUMA.