YB Khairy Jamaluddin cover majalah Men’s Health


You can’t get ‘chic-est’ than this. Swag. Ini adalah kali pertama kali saya lihat ‘cover’ majalah dimana Menteri  nampak stylish dengan gaya yang amat chic dan relax. T-shirt, cargo pants (yes.. I saw the full photo, its a cargo and weave belt (btw.. I ada belt tu!). Totally chic. Effortless. Saya pernah melihat beliau di cover majalah Maskulin tetapi ketika itu beliau memakai suit.
Siapa yang pernah pergi ke seminar CuteCarry mungkin akan teringat salah satu segmen iaitu kepelbagaian jenis gaya. Saya menyenaraikan gaya kepada 5 kategori utama iaitu classic, chic/trendy, casual/sporty, whimsical dan dramatic. Salah satu gambar yang saya tunjukkan dalam slide ialah berkenaan gambar YB Khairy Jamaluddin. Beliau saya kategorikan sebagai chic. Mungkin ada yang menyatakan beliau lebih kepada casual/sporty tetapi pada saya beliau adalah chic. Pakaian kemas, trendy dan sentiasa mengikut keadaan semasa.
Beliau memang mempunyai ramai peminat, terutamanya perempuan!

Guys, jika hendak menjadi seorang yang disukai oleh ramai, apa kata anda cuba fit, kemas dan cool macam YB kita ni…mesti ramai peminat, terutamanya  perempuan!!

C for CuteCarry!!

Bercakap mengenai perempuan, saya telah menganjurkan kelas ALL LADIES untuk PA (setiausaha) dan Pembantu tadbir Kementerian Perusahaan Perladangan dan Komoditi Malaysia (singkatan:MPIC). Ia telah diadakan didalam keadaan yang amat santai tetapi berkesan di Bagan Lalang.

Maklumbalas yang diterima melalui komen di media sosial juga amat positif!

 

Ingin menganjurkan kursus ditempat anda? Kepakaran kami adalah didalam bidang IMEJ, Ketrampilan, komunikasi, protokol, perhubungan awam, etiket, penganjuran majlis, motivasi, EKSA dan bidang-bidang yang berkaitan. Modul kursus boleh diubah mengikut keperluan urusetia.

Hubungi  talian 0193290397 atau 0194432763 (Hidayah Pembantu kepada CuteCarry)

Maklumat lanjut  training@cutecarry.com atau  cutecarry@yahoo.com

 Maklumat berkenaan kursus-kursus yang ditawarkan, sila klik disini

Senarai pelanggan sila klik disini.

Maklumat mengenai pemilik dan pelatih/trainer sila klik disini 

 Instagram sila click CuteCarry dan fanpage FB sila click CuteCarry

Tawaran Istimewa bersama CuteCarry untuk kursus 2015

Jika nilai harga perkhidmatan terkumpul organisasi anda bersama Syarikat CuteCarry dalam tempoh bermula 1 Januari 2015 sehingga 30 Disember 2015:-
i. melebihi RM20,000, organisasi anda layak mendapat kursus SETENGAH HARI PERCUMA

ii. melebihi RM30,000 organisasi anda layak mendapat kursus SEHARI PERCUMA.