Bangun pagi faktor jadi kaya?

Ia sudah memang terbukti. Jika kita rajin bangun pagi, hidup kita akan lebih berjaya.  Saya telah membaca beberapa kisah hidup orang yang berjaya semuanya bangun pagi. Mereka memulakan awal pagi dengan sesuatu yang positif untuk menempuh hari mereka yang amat sibuk. Antaranya ialah my idol Editor Vogue; Anna Wintour yang bangun pada jam 5.00 pagi, CEO Apple, Tim Cook jam 4.30 pagi, Starbucks CEO yang akan sampai di pejabatnya pada jam 6.00 pagi sehinggalah Victoria Beckham iaitu pada jam 6.00 pagi untuk bersenam (patut kurus pun kan). Ok.. mungkin isteri David Beckham ni  bangun agak lambat tetapi masih dalam kategori awal juga kan?

Jika di negara kita, kaya raya seperti Tan Sri Syed Mokhtar Syed Mokhtar juga bangun sebelum subuh. Cuba anda tanya mereka yang berjaya dalam kehidupan dan kaya raya, adakah mereka bangun lambat?

Saya juga cuba bangun pagi sejak sekian lama. Hasilnya ialah kerja yang dirancang akan disiapkan dan saya akan sentiasa positif. Jika ada perasaan positif, amat senang untuk mengendalikan perniagaan. Tidaklah jadi kaya macam orang lain tapi alhamdulillah..

Perkara bangun pagi ini adalah antara perkara yang saya tekankan bila  bersama warga Lembaga Perumahan Dan Hartanah Selangor untuk program seminar sehari Motivasi Positif Diri  yang di adakan di Bangunan Sultan Salahuddin Abdul Aziz Shah (imej diatas).
Selain imej, saya juga selalu dijemput mengendalikan kursus berbentuk motivasi. Memang saya akan share pengalaman dan bagaimana saya mencapai apa yg hendak dicapai!

Banyak lagi tips untuk mencapai positif diri.

 

Thank you.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=YFUF5OEUiD8[/youtube]

Tak percaya berkenaan Vic Beckham bangun pukul 6 pagi? Tonton video ini!

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=rrsmyrKCIK4[/youtube]

Tapi lebih kelakar parady video ini… bangun pukul 12.30 tengah hari. LOL

Ingin menganjurkan kursus ditempat anda? Kepakaran kami adalah didalam bidang IMEJ, Ketrampilan, komunikasi, protokol, perhubungan awam, etiket, penganjuran majlis, motivasi, EKSA dan bidang-bidang yang berkaitan. Modul kursus boleh diubah mengikut keperluan urusetia.

Hubungi  talian 0193290397 atau 0194432763 (Hidayah Pembantu kepada CuteCarry)

Maklumat lanjut  training@cutecarry.com atau  cutecarry@yahoo.com

 Maklumat berkenaan kursus-kursus yang ditawarkan, sila klik disini

Senarai pelanggan sila klik disini.

Maklumat mengenai pemilik dan pelatih/trainer sila klik disini 

 Instagram sila click CuteCarry dan fanpage FB sila click CuteCarry

Tawaran Istimewa bersama CuteCarry untuk kursus 2015

Jika nilai harga perkhidmatan terkumpul organisasi anda bersama Syarikat CuteCarry dalam tempoh bermula 1 Januari 2015 sehingga 30 Disember 2015:-
i. melebihi RM20,000, organisasi anda layak mendapat kursus SETENGAH HARI PERCUMA

ii. melebihi RM30,000 organisasi anda layak mendapat kursus SEHARI PERCUMA.

you semua!!