Siapa lebih bergaya memakai putih di Parti Calon Artis Komedi Anugerah Bintang Popular + Mandalay

Semua orang telah tahu siapakah dia calon Anugerah Bintang Popular 2010 untuk kategori Pelakon Komedi Anugerah Bintang Popular Wanita. Mereka telah diraikan didalam majlis yang dianjurkan oleh label aksesosori terkemuka, Mandalay.

Tema parti adalah PUTIH.. mari kita tengok siapa yang paling very the vass + meletop +kedeboom memakai baju warna putih!!!

Raja Azura , Kak Engku memakai pakaian Riffai. Pada malam tu, Kak Engku nampak macam letih dan tidak bermaya. Mungkin banyak sangat kerja kut.. warna putih ini pulak buat dia nampak sedikit washed out!

Nasib baik ada beg Chanel nih..nampak la berseri sikit… (tetap CuteCarry gila Chanel, maybe sebab tidak mampu lagi nak beli satu!

Sharifah Shahirah one shoulder dress..

CuteCarry with Sharifah Shahira. Pada malam Anugerah Bintang Popular nanti, beliau akan memakai pakaian daripada Ezuwan Ismail. Hoping for better dress from Ezuwan. Dengar cerita, Ezuwan dah warned dekat dia supaya diet sebab baju yang akan dibaut nanti nak melekat-lekat kat badan!!! Its an order.. DIETTTTTT!!!!!!! Adakah dia ada pilihan lain? Jawapannya TIDAK!!!

A very very extremely pregnant, NorKhiriah. Walaupun mengandung dan nampaknya boleh deliver baby bila-bila masa sahaja bermula sekarang, dia tetap nampak cantik. Selalunya dressing Nor Khiriah ini bukanlah macam fesyenista sangat tetapi pada kali ini, memang vass!!! Very effortless…

Pada malam ABP di Genting nanti, dia tidak akan hadir sebab sah sah waktu tu dia tengah berpantang.


PILIHAN CUTECARRY UNTUK PAKAIAN TERBAIK WARNA PUTIH PADA MALAM ITU IALAH NORKHIRIAH!!!!!

ps: CuteCarry juga minat sangat dengan lakonan dia, mungkin sedikit bias!!!

WHAT SAY YOU?