JELAJAH UTARA CUTECARRY

Sampai ke UTARA saya adakan Seminar Colour CuteCarry! Satu minggu ni, saya telah menginap di Kedah, Perlis dan termasuklah kampung halaman saya, iaitu Kuala Kangsar, Perak!!!

Perjalanan minggu ni memang memenatkan tapi inilah kebiasaan seorang perunding imej. Yang pasti penat ini membuahkan hasil ?Happy orang Utara

Selepas dicutecarrykan. Cantik-cantik semua!————————————————————-
Saya mulakan Jelajah Colour CuteCarry minggu ini bersama warga Pejabat Pembangunan Negeri Kedah. Bila berseminar untuk orang Kedah ni, layanannya harus terbaik. Baru depa happy! ?
Seterusnya, saya melawat warga Perlis iaitu MARA PERLIS. Seronok depa bila dapat percuma make up dari SLAE Cosmetics. Ramai yang dah beli produk daripada SLAE!
Esoknya pula, saya pergi ke Kuala Kangsar: my hometown!!! Saya telah memberi seminar warna kulit dan solekan kepada warga PUSPANITA KUALA KANGSAR. 

Ramai yang datang haritu. Tak bayar apa-apa tau kome! ?
Semalam (23 Jun), saya kembali ke Perlis untuk bersama Pejabat Pembangunan Negeri Perlis untuk Seminar Colour CuteCarry.

Satu pejabat kena makeover. Lawa-lawa semua  lepas make up lebih-lebih lagi bila guna make up dari SLAE COSMETICS. Kami siap beri MAKE UP PERCUMA lagi!

Lepas dah dapat tahu warna apa yang sesuai, mereka terus serbu booth untuk dapatkan make up. Macam-macam tau ada termasuklah cushion foundation, liquid foundation, lipsitck, mascara dan banyak lagi!!!
Ramai yang dah dapatkan MAKE UP dari SLAE COSMETICS ni. Tapi pastikan anda pilih warna  yang sesuai (seperti foundation & lipstick) dengan tona kulit anda. Berminat? Jom dapatkan make up Slae Cosmetics dengan klik butang di bawah ⬇⬇⬇
MAKE UP
Saya happy sangat sepanjang jelajah di utara ni. Peramah betul orang Utara. Terima kasih kepada urus setia kerana telah memudahkan acara sepanjang Seminar Colour CuteCarry! 
TERIMA KASIH ORANG UTARA!
Love,
Hafiz Mustapha
CuteCarry ❤️
Jom jemput CuteCarry ke organisasi anda untuk PERCUMA MAKE UP.
Sila hubungi kami di: 

Email:
training@cutecarry.com
cutecarry@yahoo.com 

No.Telefon:‭
019-337 6807‬
019-329 0397‭
03-8940 6807‬

http://www.cutecarry.com