Stylegasm: 24 jam di Kelantan..

Perasaan gembira kerana CuteCarry telah dijemput untuk mengendalikan sessi talk di Kelantan. Gembira kerana dapat makan!

STYLEGASM

Trip kali ini sangat singkat dan penuh dengan pelbagai aktiviti. CuteCarry tidak sempat pun hendak berjumpa dengan rakan-rakan dan saudara yang berada di Kelantan. So, sorry…ye.

CuteCarry pun packing hanya hand carry satu duffel dan satu tote sahaja, bawa sedikit barang, tetapi sikit-sikit pun, ramai juga yang kata “CuteCarry apa you bawa, besarnya beg?”.

Shoes: Puma, duffel:- Calvin Klein, skinny: Factory Outlet.

Tips: pakai stoking yang paras buku lali jika memakai sport shoes macam Cutecarry, terutamanya jika anda memakai skinny.
*Jika tak tau,duffel tu adalah beg yang kita carry tu,bawa ke gym,ia  lebih besar daripada beg bawa ke office, boleh letak baju-baju tu. Itulah  di panggil duffel bag.

Green day. Picture taken at Pantai Cahaya Bulan (PCB). Stripes and green.. I am so going green, nasib baik tidak jadi Incredible Hulk!  To tone down the green CuteCarry pakai baju stripes attached with suspenders belit (Padini Authentic- so cheap RM39 je cam tu..tak ingat berapa).  Frame cermin mata pun CuteCarry bagi nampak hitam..tak pakai sunglasses sebab nak tone down the whole look.

Formal Casual. Ini adalah look yang CuteCarry pakai sewaktu bagi talk. Urusetia kata boleh pakai smart casual, so Cutecarry pakai suit dan tee armani exchange didalam. Walaupun simple, ramai yang suka this look. Well… from sangat berwarna pada hari sebelumnya kepada all black. Ramai yang suka black. Classic!!

Comei tak Kak Ton? Giler tak comei Kak Ton…confident besar billboardnya di Kota Bharu.  Terus  posing depan Kak Ton kat Pasar Siti Khadijah.  Lepas talk, CuteCarry tukar suit kepada jeans tetapi still pakai Armani Exchange tee tu, change to “Gaga inspired” blue Radioactive shades. Black and blue!

Shopping kuih di pasar tu terus berlari ke airport. Nasib baik sempat!!!

Jika berminat mendapatkan perkhidmatan CuteCarry, sila call 0193290397,email cutecarry@yahoo.com atau click here.