Belajar ENGLISH yang senang hendak faham!

English Seminar adalah salah satu kursus di bawah anjuran CuteCarry. Ia akan dilaksanakan oleh Dr Che Ann, seorang pensyarah English yang amat berpengalaman. Seminar ini dikendalikan dengan pembelajaran English yang mudah dan senang untuk orang yang baru hendak faham. Grammar yang susah pun jadi senang, susunan ayat yang keliru pun terungkai.

Dr Che Ann amat popular dan sebab itulah beliau amat laris dan CuteCarry amat gembira bekerjasama dengan beliau. Terbaru seminar ialah untuk Britay Asia bertajuk ” BUSINESS COMMUNICATION SKILLS”. Peserta adalah daripada pelajar lepasan universiti yang akan memasuki arena pekerjaan.

Seminar ini juga sesuai untuk mereka yang sedang memasuki alam pekerjaan. Walaupun selesa berbahasa Melayu kita kena faham dan tahu menyusun ayat-ayat dengan struktur dan tatabahasa yang betul dalam Bahasa Inggeris. Ramai organisasi yang telah mendapat perkhidmatan daripada Dr Che Ann. Kami juga boleh membantu membina Standard Operating Procedure (SOP) dan memperbaiki dan menterjemaah dokumen anda.

Berminat mendapatkan perkhidmatan CuteCarry?

Modul dan bajet boleh disesuaikan mengikut keperluan anda.

KAMI PASTI KURSUS INI TIDAK AKAN MENGANTUK DAN PENUH MANFAAT.

Sila klik disini. atau hubungi 019 337 6807   atau 019 329 0397

Testimoni peserta yang pernah hadir kursus CuteCarry klik sini.