Kursus LAW of ATTRACTION (dan flight delayed compensation!)

Kursus LAW OF ATTRACTION telah diadakan untuk Fakulti Matematik Universiti Malaya di Beserah, Pahang. Tempat memang cantik dan kursus sehari tersebut telah disertai dengan peserta yang amat sporting.

C for CuteCarry.
Ini bukan kali pertama kursus ini dibuat untuk fakulti ini, kali pertama adalah ditahun 2013. Terima kasih kerana memberi kepercayaan kepada saya.

Teksi hanya mengenakan RM50 untuk trip dari airport Kuantan ke Swiss Garden yang kilometernya agak jauh. Bukan nak tunjuk saya ni baik sangat tapi tak sampai hati tengok driver teksi yang agak tua membawa teksi tengah-tengah malam hanya untuk RM50. So, saya bagi lah lebih sikit.
Kesian……. dalam konsep law of attraction, the more you give the more you get back.
Penat juga sedikit hilang bila tengok bilik di Swiss Garden Beach Spa yang disediakan oleh urusetia ni. Besar dan mengadap laut.I am a sunrise person.

Penerbangan tertangguh berbelas jam kerana masalah teknikal. Malaysian Airlines memberi penumpang bilik di Hotel Zenith. Walaupun saya agak stress kerana tak sihat dan tak cukup pakaian, hati kena relax.
Hotel Zenith adalah hotel kegemaran saya di Kuantan dan hari ini dapat makan breakfast lama sikit. Selalu juga bermalam Zenith tetapi dalam keadaan busy. Tak sempat enjoy bfast. Hari ini rasa tenang dan relax sambil enjoy the breakfast.
Kita kena tenang.

Berminat menjadi TRAINER SEPERTI SAYA, sertai TRAIN THE TRAINER bersama CUTECARRY. Klik sini

Ingin menganjurkan kursus ditempat anda? Kepakaran kami adalah didalam bidang IMEJ, Ketrampilan, komunikasi, protokol, perhubungan awam, etiket, penganjuran majlis, motivasi, Neuro Linguistic Programming (NLP), team building, 5s, EKSA dan bidang-bidang yang berkaitan. Modul kursus boleh diubah mengikut keperluan urusetia.

Hubungi  talian 0193290397 atau 012 473 3545

Maklumat lanjut  training@cutecarry.com atau  cutecarry@yahoo.com

 Maklumat berkenaan kursus-kursus yang ditawarkan, sila klik disini

Senarai pelanggan sila klik disini.

Maklumat mengenai pemilik dan pelatih/trainer sila klik disini 

 Instagram sila click CuteCarry dan fanpage FB sila click CuteCarry

Tawaran Istimewa bersama CuteCarry untuk kursus 2016

Jika nilai harga perkhidmatan terkumpul organisasi anda bersama Syarikat CuteCarry dalam tempoh bermula 1 Januari 2016 sehingga 30 Disember 2016:-
i. melebihi RM20,000, organisasi anda layak mendapat kursus SETENGAH HARI PERCUMA

ii. melebihi RM30,000 organisasi anda layak mendapat kursus SEHARI PERCUMA.