Makan, kendali kursus grooming dan spa di Langkawi

Ia adalah satu kenikmatan yang sangat hebat apabila menjejakkan kaki ke Langkawi, terbentang pasar malam yang sangat HEBAT iaitu Pasar Malam Kuah. Perut sangat lapar dan apabila terbentang open air buffet spread, apa lagi, terus beli, daripada ketupat sehinggalah kepada nasi tomato!


Pasar malam disini memang terkenal kerana pelbagai jenis makanan dijual dan pilihan barangan yang banyak. Jika anda rajin, boleh terus berjalan, panjang betul pasar malam ini. Pelancong pun memang suka dengan pasar malam ini.

CuteCarry berada disini untuk mengendalikan kursus anjuran Institut Pengurusan dan Integriti Negeri Kepdah (INSPIN). Peserta daripada pelbagai organisasi daripada sektor awam sehinggalah kepada swasta, semuanya dari Kedah! Peserta yang tidak ramai,membolehkan CuteCarry fokus kepada keperluan seseorang. Macam-macam kisah yang didengari daripada kisah rumah banyak ular sehinggalah kepada peserta yang agak muda dan tidak pernah memakai jeans! Interesting kan? Sebagai perunding imej, adalah tugas CuteCarry untuk membolehkan peserta keluar daripada zon selesa masing-masing. Jika berjaya keluar daripada zon selesa, barulah boleh melakukan perubahan!

Ketika di Langkawi juga, CuteCarry relax di spa Ayurvedic Massage.Ia menyediakan perkhidmatan spa melalui cara silam India. Best sangat! Call 049559078

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=SbB6RX447_w&feature=c4-overview&list=UUsU3ocai9MIjFGU6oSckLEA[/youtube]

I love you too!!

Jika berminat mendapatkan perkhidmatan CuteCarry, bolehlah berhubung di talian 019 3290397 atau email cutecarry@yahoo.com

Klik disini untuk senarai kursus yang disediakan.

Klik disini untuk senarai organisasi yang pernah mendapatkan perkhidmatan daripada CuteCarry.