Kasut berharga RM38.97!

Artikel mengenai kenyataan CuteCarry yang menyatakan “BERGAYA DENGAN BAJET RENDAH” disiarkan di Utusan Malaysia ada yang bertanya apakah item fesyen bajet rendah yang dibeli dan tidak kurang juga yang kata BETULKAH YOU ATAU SEKADAR PROPA?

CuteCarry mengeluarkan kenyataan tersebut sewaktu sedang asyik memberikan ceramah di Jabatan Pembangunan Wanita,Wilayah Persekutuan. Wartawan yang turut dijemput duduk di dalam kelompok peserta. CuteCarry hanya diperkenalkan kepada wartawan ketika habis ceramah dan Tiada temubual dilakukan!

Ya. Memang benar CuteCarry mengeluarkan kenyataan tersebut, Tetapi CuteCarry bukanlah pandai-pandai sedap mulut berkata-kata. Nampak gaya selepas ini kena hati-hati bila mengeluarkan kenyataan sebab ramai yang memberi perhatian.

Tetapi beli barang murah bukan PROPA semata-mata. CuteCarry suka membeli item-item fesyen yang murah. Lagipun CuteCarry bukanlah orang RICH and FAMOUS. Kena berusaha baru dapat duit dan membeli item fesyen murah memang BEST .Puas rasanya jika dapat membeli barangan murah tetapi berkenan di hati!

TERBARU ialah kasut daripada Sembonia yang berharga RM99. SHOEGASM!!!

Kasut ini dikategorikan sebagai murah kerana kualiti kasut tersebut. Sebenarnya CuteCarry berjalan-jalan ingin mencari baju raya tetapi terlihat daripada luar butik Sembonia kasut yang seakan-akan boot. Setelah berfikir selama2 saat, CuteCarry terus masuk dan mencuba kasut tersebut. Harganya ratusan ringgit dan walaupun kasut tersebut cantik tetapi ada sesuatu kekurangan. Tetapi,setelah mencuba dan bercatwalk di dalam butik Sembonia dengan memakai kasut tersebut, CuteCarry mengambil keputusan ingin membeli kasut tersebut.

Sewaktu ingin membayar, tiba-tiba terlihat kasut yang diletakkan diatas rak berdekatan dengan kaunter… its shiny….

RM99!! SANGAT-SANGAT BERPATUTAN..

I love the colour black and silver. It looks like patent leather and the moment I saw it, I know it should be mine!

CuteCarry letakkan kasut yang ada