Pakaian mengikut aktiviti @ Bengkel Penampilan Diri untuk Puteri UMNO Kuala Kangsar

Yes… CuteCarry di Rumah Rehat Kuala Kangsar. When I was very young,I used to hang out OUTSIDE the rumah rehat. Jogging dan segalanya! Memories…

Dua sejarah tercipta didalam kerjaya CuteCarry di dalam bidang penampilan diri apabila dijemput untuk menyampaikan ceramah untuk Puteri UMNO Kuala Kangsar. Sejarah tersebut ialah ia diadakan di kampung kelahiran dan kedua julung kalinya dijemput oleh sebuah organisasi berasaskan politik. Kebiasaannya jemputan adalah daripada organisasi swasta/korporat, pusat pengajian tinggi swasta/awam, agensi kerajaan ataupun persatuan.

Guess what? I am having so much fun. Really..bukan bodek, that is why I stayed until late afternoon, siap minum petang segala!! Walaupun sesi CuteCarry berakhir hanya sampai jam 12.30 tengah hari, CuteCarry hanya pulang pada jam 5.30 petang, siap bersembang, soreh segala! Best..happening Puteri UMNO Bahagian Kuala Kangsar.

Penampilan Diri adalah penting untuk sesiapa sahaja. Pernahkah anda melihat tokoh-tokoh politik yang terkenal? Pernahkah melihat mereka berpakaian tidak kena.. erm…mungkin ada (I don’t wanna say lah!) tetapi majoritinya memilih pakaian yang sesuai dengan kedudukan mereka.

Intipati