Konsert Siti Nurhaliza dan Kris Dayanti @ Shah Alam Convention Centre (SACC)

Bila dua diva bertemu, memang BEST!

Sempat berposing sebelum masuk dalam dewan! Berangan tak?

Siti Nurhaliza dan Kris Dayanti bergabung tenaga membuat “dinner concert” sempena perasmian Shah Alam Convention Centre (SACC).Perasmian dilakukan sehari sebelum konsert. Memang fresh lagi la SACC ni!

Persembahan pembukaan oleh dua DIVA. Berkenan betul dengan jaket Kris Dayanti. Penuh dengan details. Nasib baik Kris Dayanti kecil molek badannya, kalau ada satu saiz dengan CuteCarry yang tinggi KLCC (jika dibandingkan dengan Kris Dayanti yang very very the comel!)

Kris Dayanti dijulang. Memang happening dan lawak juga Kris Dayanti ni. Dia cakap pada masa hadapan, diminta pencipta lagu jangan mencipta lagu-lagu tajuk sedih! Seperti kata Kris … Menghitung Diri ‘kena diri sendiri”, Cobalah untuk Setia ‘Berat”… hahahahhaha… so funny!!!

Click and click and click untuk membaca selanjutnya

Cantik baju Siti kan? Dress corak retro. Walaupun designnya nampak sedikit busy, tapi memang cantik. Tidak pasti samada ia rekaan Rizman Ruzaini atau bukan.

Its a dinner concert. So ada makanan. (rasanya bolehlah).

Desert. Strawberry chocolate. Favourite Siti Nurhaliza

CuteCarry duduk di meja dekat dengan pentas. Penari-penari naik pentas di belakang meja je. Jelas la tengok show tu!

Selepas show bergambar dengan Dato K. Simple je Dato K dengan kemeja dan jeans dan ohhhhhhhhhh…. cantiknya kasu Dato K!!!!!!!!!!!!!! Nampak macam Hugo or LV or maybe Prada!

My table. Thank you guysssssssssss!!! I had so much fun and it is always fun when I am with you!

Konsert memang mantap, lagu memang best (banyak lagu daripada album terbaru iaitu CT KD) dan hadiah cabutan bertuah termasuk barangan SimplySiti, tiket ke Jakarta, Rafflesia dan yang paling CuteCarry rasa terliur ialah voucher tempahan baju bernilai RM5000 daripada Radzuan