Keyakinan kunci kepada imej menawan (Kursus bersama Pasca Perkhidmatan JPA)

CuteCarry dijemput sekali lagi untuk mengendalikan kursus bersama Bahagian Pasca Perkhidamatan, Jabatan Perkhidmatan Awam (JPA).  Sesi ini Cutecarry masih menggabungkan konsep ABC (Appearance, Behaviour,Communication) didalam pembelajaran tetapi perkara yang ditekan disini ialah berkenaan dengan keyakinan diri. Ia adalah perkara yang penting didalam pembentukan imej seseorang. Jika seseorang tidak yakin dengan diri sendiri, ia akan jelas ditunjukkan melalui unsur-unsur ABC.

shhhh……. Cutecarry with the girls from Pasca Perkhidmatan JPA.

Bagaimanakah caranya membentuk keyakinan? Antara perkara utama ialah jangan terlalu banyak berfikir. Jika banyak berfikir, mungkin kita tidak akan pergi ke tahap seterusnya. Buat dahulu selepas itu barulah tahu samada kita boleh buat atau tidak. Pemikiran orang lain mungkin tidak sama dengan kita. Hanya kita yang tahu apa yang kita mahukan. Takut apa yang orang lain kata? Tanya pada diri sendiri, adakah mereka yang mengata atau mengutuk anda boleh membuat apa yang anda buat? Belum cuba belum tahu.
Oleh itu, pada kursus ini beberapa peserta secara rambang telah dipilih untuk memberikan persembahan dan hasilnya adalah menakjubkan. Ada diantara mereka tidak pernah memberi ucapan depan orang ramai akhirnya berjaya menarik perhatian. Apakah rahsianya selain daripada keyakinan diri? Jika hendak tahu,apa kata jemput CuteCarry untuk mengajurkan kursus ditempat anda?

Maklumbalas positif diterima daripada peserta. Ada yang berkongsi ilmu yang diberikan bersama keluarga.

Thank you..thank you.

CuteCarry bersama peserta kursus dan ketua organisasi.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=cfk9_TOXIJo&list=UUsU3ocai9MIjFGU6oSckLEA[/youtube]

We love CuteCarry from the the participants.

Maklumat lanjut berkenaan kursus bersama CuteCarry hubungi 019 329 0397 atau emai   training@cutecarry.com   atau  cutecarry@yahoo.com

 

Maklumat berkenaan kursus-kursus yang ditawarkan, sila klik disini

Senarai pelanggan sila klik disini.

Maklumat mengenai pemilik dan pelatih/trainer sila klik disini 

 Instagram sila click CuteCarry dan fanpage FB sila click CuteCarry