INGATKAN BAWA KIPAS TANGAN, RUPANYA CLUTCH

Christy Ng’s keluarkan koleksi clutch sempena Lunar New Year yang direka khas menyerupai kipas tangan klasik yang telah popular ketika zaman Dinasti Ming.  Sebenarnya, kipas tangan ni telah muncul sejak zaman Dinasti Song lagi. Keistimewaan clutch ChristyNg’s ni siap boleh letak nama sendiri lagi tau.. Jom CuteCarry kongsikan koleksi clutch keluaran jenama lokal Malaysia ni. …

BAJU GUCCI CORAK TIKUS HARGA 20K

Sempena tahun tikus, Gucci telah bekerjasama dengan Disney untuk mengeluarkan koleksi DisneyXGucci yang direka khas menggunakan kartun ikonik Mickey Mouse oleh Alessandro Michele. Jom tengok artis pilihan CuteCarry yang bergaya sakan dengan koleksi DisneyXGucci.  Comel dan eksklusif tau koleksi kali ini.  Siapa yang teringin nak beli? Komen di bawah! 1. Scha Alyahya 2. Awal Ashaari …

CANTIK KE BEG STARBUCKS NI?

Cakap pasal kopi, mesti akan teringat Starbucks, kan? What’s your favourite coffee? Jom share dengan CuteCarry!  Starbucks sememangnya menjadi tempat persinggahan bagi si penggemar kopi, business people, dan anak muda zaman sekarang untuk meluangkan masa berjumpa dengan rakan-rakan, malah ada juga yang berjumpa dengan klien untuk business meeting. Kini Starbucks Singapura telah melancarkan koleksi Siren …

BUTIK BRANDED JUAL BARANGAN TIRUAN

Permainan yang sangat licik oleh sebuah butik yang menjual pakaian branded tiruan.  Butik mewah di Bangsar dipercayai telah menipu golongan VIP dengan menjual pakaian berjenama terkenal antarabangsa cetak rompak dengan harga ribuan ringgit setiap helai.  Jika dilihat dengan mata kasar, pakaian mewah tiruan yang dijual memang menyerupai pakaian original.   Hafiz CuteCarry pun pernah masuk …

WOW, UNIK KOLEKSI REKAAN BEG LOUIS VUITTON!

TERTARIK sungguh dengan rekaan yang genius oleh Nicolas Ghesquiere yang mengetengahkan unsur inovatif, unik, dan elegan. Koleksi rekaan terbaharunya telah dilancarkan ketika Louis Vuitton Spring-Summer 2020 Fashion Show yang diadakan di Louvre, Paris. Jom tengok koleksi beg LV yang menjadi pilihan CuteCarry! Ada peminat beg LV ke kat sini? Komen sikit, apa pendapat anda? Sumber …